Zaposlenje

Kafemat concept & restaurant od samog početka okuplja visoko profesionalne pojedince iz oblasti ugostiteljstva koji rade u dinamičnom i visoko motivisanom okruženju. Briga o gostu koja je jedan od imperativa našeg poslovanja zahteva edukovane i motivisane zaposlene koji ljubazno i uslužno komuniciraju, te poštuju zadate procedure u postupanju sa gostima - jer samo zadovoljan gost je onaj gost koji se vraća!

Dostupne pozicije

Dostupne pozicije

Konobar

Opis posla

Primanje narudžbine od gosta, prenošenje narudžbine osoblju, postavljanje stolova, pospremanje stolova nakon upotrebe, ispostavljanje računa, naplata usluga. Prijava do 25, marta 2017. godine.

Prijavi se

Šanker

Opis posla

Pripremanje i posluživanje toplih i hladnih pića prema utvrđenim standardima, isporuka pića konobarima, brine o nabavci pića i namirnica, periodično vrši popis šanka, održavanje inventara i higijene šanka, prati savremene trendove i inovacije u posluživanju pića.

Prijavi se

Kuvar

Opis posla

Priprema jela prema utvrđenim standardima i normativima. Kontrola namirnica: skladištenje, rokovi trajanja, ispravnost, kvalitet i kvantitet. Sprovođenje standarda kvaliteta i kvantiteta jela i proizvoda, sprovođenje higijene u kuhinji i pomoćnim prostorijama, pridržava se propisanjih normativa i receptura i iste primenjuje u radu, prati savremene trendove i inovacije u oblasti kulinarstva i iste primenjuje u radu.

Prijavi se

Brand ambassador

Opis posla

Šire pozitivnu priču o brandu partnera na društvenim mrežama, šire pozitivnu priču o brendu Kafemata na društvenim mrežama, svakodnevno komuniciraju sa gostima, šire mrežu gostiju koji uživaju u brendu partnera i Kafemata, grade bazu kontakata gostiju, najavljuje rezervacije gostiju.

Prijavi se

Ukoliko želite da radite sa nama i posedujete značajne rezultate u dosadašnjem radnom iskustvu, otvorenost za učenje i usavršavanje, znanje jednog od stranih jezika, znanje rada na računaru, visok stepen komunikativnosti i ljubaznost.

Pozivamo Vas da se pridružite našem timu i dostavite radnu biografiju za neku od navedenih potzicija.

Prijavna formaDozvoljeni formati: doc, docx, pdf, veličina fajla do 2 MB
Dozvoljeni formati: jpg, jpeg, png, veličina fajla do 2 MB

Rezervacija