Još od

2013

Naša

Priča

Evolucija Kafemata traje više od 8 godina, sa formulom u kojoj je ponavljanje lepota, a inovacija ritam koji nas vodi. Autentičnost, velikodušnost I gostoljubivost očekuje vas u Kafematu. Dobro došli.

Radno vreme 07:00 – 22:00 ponedeljak – subota, nedeljom 08 – 22:00.
Telefon. +381 21 661 6612
Email. office@kafemat.rs

Mapa

Radno vreme 07:00 – 22:00 ponedeljak – subota, nedeljom 08 – 22:00.
Telefon. +381 21 661 6612
Email. office@kafemat.rs

Mapa

Naši

STANDARDI

1. RESTORAN
Gastronomska magija, uvek tu za tebe. I kada sa porodicom dođeš na subotnji ručak. I kada sa ekipom svratiš na doručak. I kada poželiš da očaraš poslovne partnere. Od raznovrsnog doručka, preko paste, salata i rižota kojima se ne odoleva, do mesnih specijaliteta koji svakodnevno osvajaju nepca i
2. BAR
Tvoje je da zauzmeš mesto za nekim od stolova ili za kultnim šankom. Ostalo je u rukama naših koktel majstora, koji kreiranju koktela pristupaju sa uživanjem i umećem. Više si u fazonu vina ili kratkih pića? Radost te čeka u brižljivo biranim vinima domaćih vinarija, kao i u vrhunskim stranim vinima i žestini.
3. KLUB
Naše vikende obeležili su nastupi zvučnih imena kao što su Josh Butler, Juliet Sikora, Purple Disco Machine, Dry & Bollinger, Max Chapman, Graham Sahara… Uz takva imena, udružena sa dobrom energijom naših gostiju, nastaje izlazak koji pamtiš i mesecima kasnije.
4. I ŠAPE SU DOBRODOŠLE
Znamo koliko znači kada vernog druga ne moraš da ostaviš kod kuće, već ga možeš povesti u svoje dnevne avanture. Zato su naša vrata srdačno otvorena i za četvornožne mezimce.Znamo koliko znači kada vernog druga ne moraš da ostaviš kod kuće, već ga možeš povesti u svoje dnevne avanture. Zato su naša vrata srdačno otvorena i za četvornožne mezimce.

Naša

Galerija