PREDJELA

  • Pohovani sir

    • 465

    Hrskavo pohovani kačkavalj, sa tartar sosom

  • Hrskave rolnice

    • 535

    Punjene krem sirom, vlašcem i sporo dinstanom piletinom uz parmezan sos i brusnice

  • Saganaki

    • 510

    Najpoznatiji grčki ovčiji sir za grilovanje, poslužen na tikvicama sa cherry paradajzom preliven medom

  • Tuna brusketi

    • 350

    Baget, pašteta od tune, masline, beli luk

  • Brusketi sa lososom

    • 485

    Baget, losos, rukola, beli luk

  • Brusketi paradajz

    • 310

    Baget, paradajz, bosiljak,  beli luk

  • Brusketi sa pršutom i tikvicama

    • 460

    Baget, tikvice i pršuta u kremastom sosu sa parmezanom i belim lukom

  • Edamame (100gr)

    • 250
  • Kafemat daska (Hladno)

    • 1170

    Pečenica, kulen, pršuta, dimljeni sir, gorgonzola, cherry paradajz, fokaćo

  • Daska sireva (Hladno)

    • 840

    Feta, mocarela, gorgonzola, dimljeni sir, ementaler, brusnice, badem, fokaćo